Monday, June 26, 2006

DM in sfarsit

Nu mai stiu daca era 90 sau 91 cand i-am "cunoscut". Parca 90. Aproape ca aveam buletin si intrasem la liceul industrial nr.9, against all odds. Nu prea aveam eu fata de liceu. Tocmai se schimbase uniforma. S-a renuntat la cea cu matricola de utecist pe umar si a fost inlocuita de blugi drepti cu franjuri, ciocate si helanca neagra. Eram depeshar. Nu ma bateam cu rocherii pentru ca o ardeam cu ei in romana. Nu imi placea ceilalti depeshari. Ma mai duceam si eu in Zalomit, dar nu relationam. Imi placeau insa depesharitzele. Le preferam rocheritzelor pentru ca erau mai delicate si se dadeau cu ruj pe buze.
La vremea aia nu mi-am imaginat ca o sa vad vreodata un concert live cu ei. Insa am sperat mereu. Le tot spuneam si prietenilor inca de acum un an si ceva, ca DM ar fi printre putinele trupe care ar umple un stadion fara probleme. Nici nu am mai avut rabdare sa ii vad aici si am fost la budapesta. A fost sublim, chiar daca s-au postat 3 guliveri in fata mea si vedeam in reprize.
Pentru concertul de aici mi-am facut rost de photo-pass. Daca nu era vorba de DM m-as fi umplut se spume pentru cum am fost tratati de organizatori. Penibil. Insa am trecut si peste asta.
Prietenul meu Luci (care nu a fost la concert donandu-si biletul in ultima zi unei...copile) a plans mai demult la un film porno. Eu am plans la DM.










7 comments:

Anonymous said...

plac, text si poze

Anonymous said...

Excelente imagini, felicitari!

Anonymous said...

beton concertul si pozele, ti-am promovat bloggul pe forumul motociclism.ro si vad ca de acolo a migrat direct pe depechemode.ro :)

iti multumesc pt poze si cred ca nu sunt singurul om pe care l-ai facut fericit cu pozele tale :)

p.s.
sunt curios la ce film pr0n a plans amicul tau :))

Anonymous said...

nu esti singurul care a plans la Depeche. ;) si da. nu era un concert de ratat nici intr-o mie de ani.

ai blog-ul la my favs.

Anonymous said...

Numai cuvinte de laude! Meriti aceasta apreciere deoarece pozele sunt reusite din toate punctele de vedere. Multumim pentru toate aceste SUPERBE momente capturate.
P.S Poti da niste detalii tehnica cum le-ai facut(tip aparat, reglari..)
Multumesc
fidoro@yahoo.com
Fido

Anonymous said...

bravo! bravo! super poze! ne-a uns la suflet, asa e, i-am asteptat cam mult, dar a meritat! eu nu credeam ca vor veni aici... asa ca anul trecut, cand am vazut ca au turneu, am luat bilete la concertul din Viena, parca pe 16 februarie a fost. Super si acolo, si... ne-au lasat cu aparate foto, camere ...orice. Au iesit niste super poze, daca vrei le pot trimite! Numai bine! O fana inraita

Anonymous said...

http://c-time.blogspot.com/