Thursday, July 26, 2007

Preview

In cateva zile o sa fie on-line site-ul pe care se vor gasi imaginile care cred eu ca ma reprezinta. Acum. Multe dintre ele care au fost sau sunt deja pe net, dar raspandite aiurea. Vor fi insa si imagini noi. Destule.
Deocamdata am zis sa pun o serie care va fi prezenta in galerie. Care mie imi place foarte tare.

Jodhpur-Orasul albastru.





5 comments:

Unknown said...

Poze de la concerte nu ai mai facut anul asta?

Romescu said...

cam lungi zilele astea...
hai, ca de cand asteptam...(eu, cel putin. Noroc de Fotoblogs'u lui George.

Foarte faine fotografiile din Jodhpur. Nu e ceea ce vezi zi de zi.

stefan dinu said...

@Smaranda, e greu cu fotografia de concert. Pentru mine muzica este foarte importanta. Problema este ca sunt afectat direct de muzica. Daca e misto si imi place, nu as mai sta sa fac poze, iar daca nu imi place, ne respect trupa si muzica pe care o fac, nu imi vine sa ii fotografiez. Stiu, suna ciudat.
Anul trecut am facut 2 evenimente de gen. MTV awards si Depeche Mode. La Depeche Mode a fost posibil pentru ca ma racorisem deja cu un concert inainte, la Budapesta. La MTV awards am facut imagini ok. Dar a aparut si o problema. Fiind fotografgul oficial la eveniment, unul din cei doi care existau, trebuia sa acopar evenimentul. Si mi-am dat seama ca nu prea aveam imagini cu Voltaj, Proconsul si altii. Pentru ca mie parindu-mi-se respingatori prin muzica lor, nu m-au inspirat. :)
Asa ca, am lasat-o mai moale cu fotografia de concert.

Unknown said...

Nu suna deloc ciudat ca nu fotografiezi ce nu te inspira...probabil de-asta pozele tale spun atat de mult. Iar povestea cu Voltaj e de-a dreptul amuzanta :).

De ce te intrebasem de concerte - am mai auzit ca nici o fotografie nu e obiectiva, ca mereu vezi prin ochiul fotografului - eu una identific in fotografiile tale felul in care imi amintesc si eu ce am privit la un moment dat (vezi, de-abia ASTA suna ciudat :). Probabil ca asta, ca si la literatura, face un bun fotograf - te face sa te identifici cu el - sau este fotografia buna in esenta obiectiva, cei subiectivi fiind noi, care ne raportam la diverse elemente din ea?

O sa mai revin cand sunt coerenta :) Noapte buna!

adina said...

Foarte faine pozele, Stefan! Can't wait to see more :) Unde zici ca se pot vedea?