Wednesday, October 31, 2007

ultimele digitale

mi-am luat scaner pentru film si acum incerc sa fac curatenie prin pozele digitale. Sa vad daca mai merita aratat cate ceva. Va zi cu cand sunt gata.



4 comments:

Tiberiu Micu said...

SInt in cautare de asa ceva si eu (scaner de film), puteti sa-mi recomandati ceva "bun si ieftin" ?

stefan dinu said...

Pai sunt dou mari variante: flatbed si dedicat. Cele ieftine sunt flatbad-uri. V700 de la Epson e etalonul. Eu am de mult un Canon 8400F care e foarte bun si el. S-ar putea chiar sa il vand acum. Il tineam si pentru medium format dar cred ca pentru MF o sa apelez la dmphoto.ro.
Cele dedicate nu sunt deloc ieftine. Al meu (Nikon 5000 ED) a costat cam 5000 RON cu tot cu un adaptor pentru rola intreaga de film. Fara e 3.600 la f64studio. Este cel mai bun. Mai gasesti si de la Minolta destul de bune. Mai sunt cativa alti producatori, dar mi-as rezuma recomandarile la Nikon si Minolta pe dedicate, Epson si Canon pe flatbed-uri pt film (adica cu lumina in capac).

Tiberiu Micu said...

Multumesc mult pentru informatie si felicitari pentru fotografiile de pe sait, la mai multe :)

Anonymous said...

cam demultisor esti favoritul meu in ceea ce priveste stilul fotografic.. trebuie inteles, astfel vine si aprecierea... cand zic inteles, nu ma refer la cine stie ce conotatii intelectuale, ci la trairea privitorului... stilul tau se apropie de mine, de multe ori e proaspat si ma inspira


ps: cum e inauntru la punctum.ro? eu am usa inchisa acolo :)