Wednesday, February 21, 2007

Mobilul crimei

Discleimar: CUVINTE EXPLICITE. Nu se recomanda puritanilor, copiilor sub 18 ani, copiilor peste 18 ani si nici chiar copiilor de 18 ani. De fapt nu se recomanda nimanui, ca sa fie mai clar.
"Da fratie! Da ba, ti-am zis de o suta de ori, da-te-n sloboz. Sunt in Pasaj la Universitate. In spate la mec. Ce fac? Ce te fute pe tine? Nu ma. Nu ma, nu pot sa vin, esti pe cont propriu. E lucrarea ta nu ma bag. Sa moara mama. Ba sa fac boala nu intelegi? Sa moara sor'mea nu e nici o pizda. Nu e ma! Nici nu mai o ard cu aia, da'o'n sloboz da bagaboanta.
Fratie, daca ai drum pana deseara in pasaj, ada si mie un kent 8. Nu pot ma sa plec d'aci ca tre sa formatez telefonu. Nu e ma nou, dar eu stiu daca l-a formatat papagalul ala. "

4 comments:

Anonymous said...

să înțeleg că era curent electric moca în pasaj :)?

Anonymous said...

ce plm il tot criticatzi pe mircea ..smecheriam lo omorat pe Victoras...nu mai vb fara sa sh....ce plm ati face ori\care dintre voi cand sunteti singuri intre 20 care va lovesc...asa ca jet javre care vb fara voi....D-zeu sal ierte pe Victoras..dar in primul rand pe Mircea zis Dumbo!!!

Anonymous said...

nush sincer din vb cui era citatul mai sus-scris dar dupa limbajul de mahala pot sa deduc insa in ceea ce priveste referinta si aluzia prezenta indirect dar sigur voluntar in inscriptia ieftina care ai reusit sa o realizezi sincer e demna de voi....insa mobilul aferennt presupunerilor tale nu are loc in infamiile care leai expus ...oricum de la u si voi restul nu putem sa avem mai mari aspectative se cunoaste din departare hramul care il purtai asa ca nu criticatii pe ceilalti pt ca voi sunteti mult mai inferiori si chiar josnici fata de el.....stie bine cine sa se simta...si tot ce va pot dorii este sa va descurcatii cu mustrariile de constiinta in caz ca dispuneti de asa ceva si sa aveti o memorie formidabila deoarece este cel mai importatnt lucru atunci cand minti pt ca fiecare minciuna trage alta si pana la urma daca nu beneficiezi de o memorie formidabila ai sa pierzi ceea ce va fi si in cazul vostru...dar mai devreme sau mai tarziu intrun fel sau altul se va face drepttate si ...o ultima afirmatie filmarea de pe mobilul. lui..... a ajuns si in alte maini maini care so vor mobiliza impotriva voastra asa ca succes....

Anonymous said...

eu nu prea inteleggg...d unde citatu` asta?as vrea sa inteleg...oricum,pacat d amandoi.Odihneste-te in pace,Victoras.Dumnezeu sa t ajute,Mircea:)...imi explica cineva va rog c e cu citatu???pls...